|
حدود سی درصد تحقيقات انجام شده در زمينه مواد و انرژي از ابتداي انقلاب وارد چرخه صنعت شده است مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دیدگاه ها - مصاحبه ها
سه شنبه ، 25 فروردين 1388 ، 19:43

ceramics
 
 
همایش دیرگداز در پژوهشگاه مواد و انرژی
۸۸/۱/۲۴



 
 
 
 
به گزارش خبرگزاري فارس از كرج، سیدخطيب‌الاسلام صدرنژاد ظهر امروز در حاشيه دومين روز از برگزاري نخستين همايش ملي ديرگداز در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: مهم‌ترين هدف برگزاري چنين همايش‌هاي تخصصي برقراري ارتباط بين صاحبان صنايع و پژوهشگران به صورت چهره به چهره به منظور تبادل اطلاعات و تضارب آرا و افكار است.

وي ادامه داد: در اين همايش بيش از ۳۰۰ متخصص در زمينه‌هاي مختلف صنعت به ويژه صنايع مرتبط با ديرگدازها با هدف ارائه مقالات راهبردي در زمينه ديرگداز كه يك مبحث مهم جهاني است از استان‌هاي مختلف كشور گرد هم آمده‌اند.

رئيس نخستين همايش ملي ديرگداز با بيان اينكه اين مواد در دسته غير فلزات قرار دارند و داراي تنوع بسياري نيز هستند، افزود: ديرگدازهاي قليايي، اسيدي، منيزيتي و ... از مهم‌ترين نوع ديرگدازهايي هستند كه كارخانجات و صنايع ما در كشور مورد استفاده قرار مي‌دهند.

صدرنژاد خاطرنشان كرد: تا قبل از پيروزي انقلاب رشته‌هاي تخصصي در زمينه مواد وجود نداشت و تمام موفقيت‌هاي حاصل شده در ارتباط با اين رشته و رشته‌هاي زير مجموعه آن پس از پيروزي انقلاب ايران رخ داده است.

وي با اشاره به اينكه حدود ۳۰ درصد پژوهش‌هاي انجام شده در رشته‌هاي مواد، ديرگدازها و نسوزها در كشور اجرايي شده است، تصريح كرد: ۹۵ درصد از افراد تحصيل كرده در رشته‌هاي مواد نسوز و سراميك پس از انقلاب وارد چرخه فعاليت در صنعت شده‌اند و بیشتر صنايع ما با نيروي انساني متخصص داخلی اداره می شود.

رئيس نخستين همايش ملي ديرگداز اضافه كرد: در زمينه‌هاي تخصصي مرتبط با صنايع نيازمند تلاش بيشتري هستيم و برگزاري اين نوع همايش‌ها نقطه عطفي براي رسيدن به اهداف عاليه و مدنظر در زمينه‌هاي تخصصي ياد شده است.

نخستين همايش ملي ديرگداز و كوره كه در محل پژوهشگاه مواد و انرژي در حال برگزاري است، امروز عصر پس از ارائه مقالات از سوي پژوهشگران شركت كننده طي مراسمي به كار خود پايان مي‌دهد.